Garderobemekka Fredrikstad – feirer ett års suksess i Fredrikstad

Feirer ett års suksess i Fredrikstad

1. september 2022 var brakåpningen av Garderobemekka Fredrikstad et faktum. Med kjedesalgsrekord i åpningsmåneden fikk den nye butikken en skikkelig pangstart, og i månedene etterpå har stadig flere østfoldinger fått øynene opp for nykommeren.

I november har vi svarte garderobedager med 60% rabatt* på skyvedører i svart metallic glass. Velkommen innom for en hyggelig garderobeprat!

Det er ingen tvil om hva som selges i de lyse lokalene i Bohus-bygget i Dikeveien, Fredrikstad. Fra du kommer inn gjennom de stilrene skyvedørene, er det garderober så langt øyet kan se, i farger, størrelser og finisher for enhver smak. Blikkfanget midt på gulvet høster mange lengtende blikk – en romslig walk-in med lys, speil og masse smarte løsninger.

– Veldig mange kommer inn døra her og utbryter «en sånn skulle vi hatt!», smiler butikkleder Svenn-Olav Frogner. – Og så er det vår jobb å finne ut hva de har plass til og hva de trenger.

Garderobemekka_1200x500

Eksplosiv start

De lekre butikklokalene ble designet av regionsleder Tor Arne Moss-Westlund, som sammen med butikkleder Frogner åpnet lokalene 1. september 2023. Forventningen fra kjeden var at Østfold hadde behov for en kvalitetsleverandør av garderober, og åpningsmåneden viste at dette stemte svært så godt.

– Vi hadde rett og slett en eksplosiv start, og i åpningsmåneden hadde vi kjedesalgsrekord. Det ble veldig lange dager, men det var fryktelig moro. Og siden har vi hatt et jevnt og godt trykk hele året, forteller Svenn-Olav Frogner.
Pangstarten gjorde at de snart måtte ansette en selger til, og den erfarne handymannen og selgeren Mads Juliussen kom på banen. Det har vært full klaff fra første dag.

– Vi har overraskende god kjemi, vi kunne vært brødre, sier Mads Juliussen. – Så vi har det veldig bra på jobb, utfyller hverandre og pusher hverandre.

De gode ryktene sprer seg

Den gode stemningen i lokalene er nok også merkbar for kundene. I Dikeveien møter de to blide selgere som trives med nye mennesker, brenner for salg og liker å finne gode løsninger for folk. Mads og Svenn-Olav skryter også uhemmet av tredjemann på laget, montøren Laurinas.

– Laurinas er utrolig hyggelig, og vi får masse gode tilbakemeldinger på at han er ryddig, nøyaktig, dyktig og veldig omgjengelig. Han er en vandrende reklame for bedriften, at folk møter han på oppdrag i nabolaget er nok med og sprer positiv reklame for oss, tror de to.

Garderobemekka_600x600_3
Garderobemekka_fredrikstad_1080x1080_6

Innholdsrik butikk

I de lyse lokalene i Bohus-bygget i Dikeveien er den nyansatte butikklederen, Svenn-Olav Frogner, snart i gang med å montere garderober. Her blir det ikke bare et lite showroom, dette blir en stor og innholdsrik butikk der du kan se variantene og kjenne på kvalitetene før du tar viktige valg. I de 240 m2 store lokalene er det plass til mye, og monteringen av garderober er en del av opplæringen til butikksjefen. For hos Garderobemekka er solid produktkunnskap viktig, og Frogner og kollegene vil legge seg i selen for at kundene skal få den informasjonen og servicen de fortjener. Selv gleder han seg stort til å se butikken fylles med kunder.

Jeg har høye forventninger både til butikken og responsen hos publikum, dette blir utrolig spennende. De som kommer innom, vil nok også kunne få med seg et godt åpningstilbud. Stay tuned for more action, avslutter butikkleder Svenn-Olav Frogner med et lunt smil.

Mange i regionen lurer fremdeles på hvem Garderobemekka er, og de ansatte forteller ofte historien om opphavet i Glassmester1, og om den solide og seriøse kvalitetsleverandøren som har inntatt banen. Generelt har Frogner god tro på videre vekst for avdelingen. De dekker hele gamle Østfold pluss Vestby-området, og merker at ordet begynner å spre seg om skreddersydde garderober til en god pris. «Venner-av-effekten» er allerede merkbar, fornøyde kunder kommer tilbake for garderobe nummer 2, og mange utbyggere i regionen har begynt å bruke Garderobemekka i prosjektene sine.

– Vi er godt skodd for å greie stor pågang, med kort leveringstid og masse innredning på lager rett i nærheten. De gode ryktene sprer seg fort, og det er vi veldig glade for, smiler Svenn-Olav Frogner.

Garderobemekka_fredrikstad_600x600_1
Garderobemekka_fredrikstad_1080x1080_8

Historien om Garderobemekka er ikke så lang – men vi har allerede vist at vi lever opp til vårt slagord: Når kvalitet er en selvfølge

Garderobemekka er din nye kvalitetsleverandør av skreddersydde skyvedørsgarderober. Et selskap etablert av Glassmester1 AS – Mester på glass.

Glassmester1 AS har levert skyvedører med speil og glass i over 40 år. Gjennom etableringen av datterselskapet Garderobemekka AS styrker Glassmester1 sin posisjon som en totalleverandør av glass til interiør.

Garderobemekka AS er spesialist på skreddersydde skyvedørsgarderober i høy kvalitet. Vår spesialitet er eksklusive skyvedører med kombinasjoner av speil og glass, samt sprosser som dekor. Hos oss får du markedets beste pris på høykvalitets skyvedørsgarderobe med komplett innredning, ferdig montert av våre fagfolk.

Vi er fokusert på å ha de mest fornøyde kundene og våre kunder kan forvente kvalitet i alle ledd fra A-Å. På vår referanse-side kan du se skyvedører og innredning levert av oss; lese prosjektbeskrivelser og kundehistorier. Slik at du kan føle deg trygg på at vi lever opp til vårt slagord. Og finne inspirasjon til din egen drømmegarderobe!

Ta gjerne kontakt med oss – så hjelper vi deg med å designe din garderobedrøm!

Skyvedører skreddersydd for deg og din bolig

Gratis tegnetime

Vi hjelper deg å designe din drømmegarderobe
Book digital tegnetime eller tegnetime i butikk nå!